Jungle Eye, obrt za dizajn i ilustracije, vl. Lara Karlavaris Baljak / OIB: 10374955594 (Jungle Eye) se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe prikupljene na svojoj web stranici Tigroo.hr odnosno putem svoje Internet trgovine/web shop-a Tigroo. Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.). Jungle Eye neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi djelatnici Jungle Eye i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza. Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) Jungle Eye ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.

Jungle Eye informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka te redovito daje kupcima mogućost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške svrhe. U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan o promjeni obavijestiti Jungle EyeU slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, Jungle Eye ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu web shop-a Tigroo.hr te na sve stranice unutar Tigroo.hr domene, a ne na vanjske stranice na koje upućuju linkovi na Tigroo.hr domeni, za koje stranice Tigroo.hr nije nadležan niti odgovoran te za koje stranice Tigroo.hr ne prikuplja i ne obrađuje podatke korisnika. Osim u slučaju elektronske narudžbe, u drugim slučajevima Tigroo.hr neće kupcu slati elektronske poruke ukoliko na to kupac nije izričito pristao.

 

Jungle Eye, obrt za dizajn i ilustracije, vl. Lara Karlavaris Baljak

Put za Plahuti 2C, 51410 Opatija – HRVATSKA
OIB: 10374955594

Kontakt: e-mail: info@tigroo.hr; mobitel: +385 (0)99 685 4947