CIJENE

Obveznik nije u sustavu PDV-a, PDV nije obračunat temeljem čl. 90 st. 1 i st. 2 Zakona o PDV-u (Narodne Novine br. 73/13). Cijene proizvoda i usluga u web shopu Tigroo iskazane su dualno – u službenoj valuti Republike Hrvatske HRK i u € protuvrijednosti koristeći zakonski propisan fiksni tečaj konverzije 1€=7,53450 HRK te vrijede isključivo u trenutku naručivanja putem web shopa Tigroo. U slučaju da se cijena tijekom narudžbe promijeni prodavatelj će o tom prethodno obavijestiti kupca. Zadržavamo pravo na pogreške, u slučaju pogreške biti ćete obaviješteni. Cijena je utvrđena za svaki pojedini proizvod i prikazana je uz opis svakog pojedinog proizvoda. Trošak montaže i materijala potrebnih za montažu nije uračunat u cijenu proizvoda. Cijena ne uključuje troškove carinskih pristojbi i poreza drugih država ukoliko se narudžbe vrše iz država koje nisu unutar EU.  Jungle Eye ima pravo promjene cijena proizvoda ili usluga na web shop-u Tigroo bez prethodne najave.

NAČINI PLAĆANJA

1. Virmanom, općom uplatnicom, internet bankarstvom

Plaćanje putem internet bankarstva ili uplatnicom prema našoj ponudi. Cijena ista kao za gotovinu. Robu šaljemo nakon što zaprimimo uplatu na naš račun.

Primatelj uplate:

Jungle Eye, obrt za dizajn i ilustracije

Put za Plahuti 2C, 51410 Opatija, Hrvatska

OIB: 10374955594

Banka: Erste bank

IBAN: HR1224020061140398742

SWIFT: VBCRHR22

Pratite upute koje ćete dobiti po izvršenju narudžbe. Obratite pozornost na iznos koji trebate uplatiti. Molimo vas da uplatu izvršite u roku prema vrijednosti primljene ponude, u protivnom ne možemo garantirati dobavljivost robe i neplaćenu narudžbu poništavamo.

2. Karticom

Izjava o korištenju WSPay-a:

Prodajno mjesto tigroo.hr koristi WSPay za online plaćanja.
WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

MasterCard® | Maestro | Visa | Diners

WSpay - Web Secure Payment Gateway MasterCard  Maestro  Visa  Diners Club International
MasterCard  Visa  Diners Club International  Discover

Robu šaljemo odmah nakon zaprimanja potvrde o autorizaciji vaše kartice.

UPUTE ZA KARTIČNO PLAĆANJE

Kontrolni broj je troznamenkasti ili četveroznamenkasti broj otisnut na kartici, koji se ne pohranjuje na magnetskoj traci kartice niti se pojavljuje na računima i potvrdama trgovaca. Kontrolni broj služi kao dokaz da fizički posjedujete karticu u trenutku online kupnje i smanjuje mogućnost zlouporabe.

Položaj kontrolnog broja ovisi o kartici. Za izabranu karticu unesite odgovarajući kontrolni broj prema sljedećim uputama.

Prilikom plaćanja MasterCard ili Visa karticama potrebno je upisati troznamenkasti broj (posljednja desna grupa od 3 znamenke) koji je otisnut na poleđini kartice u potpisnom polju.

Vaše podatke je potrebno upisati točno kao što su otisnuti na kartici osim što se umjesto hrvatskih dijakritičkih znakova ČĆŽŠĐ koriste CCZSD.

VISOKI STUPANJ ZAŠTITE KUPACA

Mastercard® Identity Check™ Visa Secure

3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce

  • WSpay™ sustav koristi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka.
  • On-line trgovina je uključena u 3D secure zaštitu, čime se jamči korisnicima shopa da je kupnja sigurna.
  • Brojevi kreditnih kartica kupaca se ne čuvaju na sustavu, a sami upis se štiti SSL enkripcijom podataka

Certifikacija po PCI DSS standardima

  • WSpay™ sustav radi kontinuirano na povećanju sigurnosti i potvrđivanju toga, što potvrđuje certifikat o usklađenosti s PCI DSS standardima.
  • PCI Data Security Standard (PCI DSS) je norma koja definira sigurnosne mjere za obradu, spremanje i prenošenja (komunikaciju) kartičnih podataka.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

IZJAVA O KONVERZIJI / CONVERSION DECLARATION

Sva plaćanja će biti izvršena u hrvatskim kunama. Iznos terećenja Kreditne kartice dobija se postupkom konverzije cijene iz eura u kune prema trenutnom tečaju Hrvatske narodne banke. Prilikom naplate vaše kreditne kartice, isti iznos se pretvara u Vašu lokalnu valutu prema tečaju kartičnih društava. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost manje razlike u odnosu na cijenu navedenu na našim web stranicama.

All payments will be effected in Croatian currency. The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Croatian kuna according to the current exchange rate of the Croatian National bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.