Mediji

FASHION.HR – “Otkrili smo novi brend dekorativnih tapeta s domaćim potpisom!”

Tigroo je novi brend će vas teleportirati u neke ljepše svjetove!

Dekorativne tapete koje, poput murala, krase zidove neodoljivi su trend u uređenju interijera koji svaki prostor čini upečatljivim i jedinstvenim. No, osim što prostor čine estetski zaokruženim, dajući mu posebnu notu i odajući ponešto o stilu svog vlasnika, zidne tapete stvaraju u interijeru poseban ugođaj, baš poput umjetničkih djela koja nas odvode u neke druge, ljepše svjetove. Opčinjena efektom koje dekorativne tapete imaju na interijere, ali i osjećajima koje bude u onima koji uz njih borave, ilustratorica i dizajnerica Lara Karlavaris Baljak svoju je dugogodišnju ljubav prema crtanju odlučila pretočiti u wallart. Kao rezultat rodio se novi brend – Tigroo, decorative walls.

DNA brenda Tigroo čine unikatne ilustracije s pregršt detalja i motiva, a svi motivi, sastavljeni u složene kompozicije, rezultat su autoričina dugogodišnjeg istraživanja i crtanja, te odraz njezine mašte i vještine. Ono što Tigroo tapete čini jedinstvenima i zanimljivima jest i to što odražavaju široku paletu stilova, a samim time i Larinu crtačku širinu i kreativnost – bilo da je fokus na geometriji, apstrakciji, nadrealizmu, ornamentima, stiliziranim motivima iz biljnog i životinjskog svijeta, stripovskom touchu ili pak kombinaciji fotografija iz arhive i raznih tekstura.

Cijeli članak pročitajte na poveznici:
https://www.fashion.hr/lifestyle/dizajn-i-arhitektura/otkrili-smo-novi-brend-dekorativnih-tapeta-s-domacim-potpisom-149208.aspx